Av STEINAR SÆTHER 

8 badge Wigan.pngChampionship-toget tøffer ufortrødent og brutalt videre mot gull og grønne skoger for tre av lagene og kvikksand for tre andre. Både Wigan og QPR, samt de andre lagene som spiller i dag og i morgen, har 5 kamper igjen. Denne runden åpnet jo i går, og både i opprykkskampen og nedrykkskampen fikk vi resultater som tilsier at neglebitingen vil fortsette til siste fløytestsøt. 

Wigan er ikke helt ute av nedrykkskampen der de står på 50 poeng. Kun 7 poeng ned under streken målforskjell inkludert - hvor Boro okkuperer den øverste plassen. Mens vi slo Boro 1-0 borte søndag, gikk Wigan på et solid tap for Brentford på Griffin Park. 0-3 var verre enn de håpet på før kampen, for de hadde to seiere før det etter pausa. Våre 53 poeng betyr at vi er garantert plass i Championship ett år til. 

Med det utgangspunktet er jeg overbevist om at vi taper i kveld. Wigan med "alt" å spille for versus QPR med kun æren igjen som gulrot - det luktet et par baklengs av det! Han som har skåret begge målene våre etter pausa, Hugill, fikk seg en skade sist og er uaktuell. Tipper at Oteh får hans plass i laget fra start, og det vil nok også bli andre endringer nå som plassen er sikker. Chair og Angel - hva så med Masterson og de andre ungguttene. Kvelden i dag og de siste kampene vil vise hvordan Warburton tenker.

Men altså 2-0 og hjemmeseier rundt klokka 9 i kveld.

Følg linken om du vil du se kampen "live"? 

https://www.qpr.co.uk/videos/live/live-matches/