For denne gangen kom også scoringene! Først etter 7 minutter da Joey Barton knallet i mål etter et innlegg fra Shaun Wright Phillips, og så etter 9 da Ali Faurlin fanget en klarering og skjøt forbi hjemmekeeper Hennessey fra kanten av 16-meteren. Det sto 2-0, og tonen for ettermiddagen var satt.

Det var en tone som aldri endret seg. Rangers dominerte derfra og ut, solide bakover og temposterke fremover. Halve laget, inkludert Anton Ferdinand og Shaun Derry, kom til farlige avslutninger. Motstandernes stolper kom i veien også i denne kampen, men når vi scorer likevel er det ikke fullt så irriterende.

Hjemmelaget ble redusert til en tafatt gjeng som aldri kom noen vei. Det var lite igjen av den ulveflokken som hadde kommet seg igjennom de innledende serierundene ubeseiret. Vi måtte faktisk helt ut i overtiden i andre omgang før Paddy Kenny måtte gjøre en redning. Men før så skjedde hadde DJ Campbell, inn for Jay Bothroyd et drøyt kvarter før slutt, scoret Rangers tredje. Målet ble skapt fra Shaun Wright-Phillips og Armand Traores strålende spill på siden, alt DJ behøvde å gjøre var å motta en pasning og putte for åpent mål!

Dagens dårlige nyhet var at Danny Gabbidon måtte av banen like før fløyta gikk med noe som så ut som en stygg vridning i beinet. Han landet feil etter et opphopp og pådro seg en skade som det er vanskelig å vurdere fra tv-stolen. Det kan handle om alt fra en dag til et år på sidelinjen, og Gabbidon er typen som har hatt en tendens til å pådra seg lange avbrekk.

Tabellen etter denne kampen er til å få klump i halsen av. Vi er på øvre halvdel med like mange seire som tap, og vi har et mannskap som virker mer enn gode nok til å kunne slå de middelhavsfarerne vi må beseire for å få ny kontrakt. Og vi er fortsatt nest best i London, med både Arsenal, Tottenham og Fulham bak oss på lista!

Wolves-QPR 0-3 (0-2) Barton 7, Faurlin 9, Campbell 87