Av STIAN KARLSEN

Barbet kommer gratis ettersom kontrakten hans i Brentford har gått ut. Han har tilbrakt fire år hos våre naboer, og stort sett vært fast inventar i startelleveren. 

Yoann Barbet er 26 år, midtstopper, som også har spilt mye på venstrebacken. Han er flasket opp i ungdomssystemet til den franske storklubben Bordeaux, uten at han fikk førstelagskamper for klubben før han forlot den i 2014. I sesongen før han kom til Brentford (2014/15) spilte han i Ligue 2 for Champis Niortais. 

- Jeg er veldig glad for denne nye utfordringen. QPR er en massiv klubb med en stor historie, så jeg er veldig fornøyd. Jeg er en spiller som gir alt og legger mye følelser i det. Manageren utgjorde forskjellen for meg, og viktig at man har følelsen av at manageren som er klar på at han vil ha deg på laget. 

Mark Warburton innrømmer villig at han strakk seg langt for å få underskriften til Barbet. 

- Det var flere som ville ha ham, så jeg måtte sette meg på flyet for å ha en prat med ham og agenten hans. Yoann kjenner championship godt etter over 100 kamper i Brentford. 

- Han har en glimrende teknikk. Han står frem på banen og har en god pasningsfot. Jeg ser frem til å jobbe med ham. 

Barbet.jpg

Barbet er QPR sin tredje signering hittil denne sommeren. Fredag hentet klubben  keeper Liam Kelly og forsvarer Lee Wallace. Begge skotske, med en fortid under Warburton sin ledelse. Warburton begynner å sette sitt eget stempel på QPR nå. 

- Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på spillerne vi har fått inn. Både som spillere og personligheter på og utenfor banen. 

På papiret ser laget ut til å være solid forsterket bakover på banen. De ser ut til å være tre ganske solide signeringer som er gjort. Det skal bli spennende å se hva Warburton tenker fremover... 

U R´sss