Taarabt kom ikke bare for sent til trening gjentatte ganger. Han skal også ha vist en slapp holdning på treningsfeltet, og brutt flere klubbregler etter at ferien tok slutt forrige helg.

Marokkaneren måtte i vår ut med to ukelønner (en drøy million kroner) for å ha kommet for sent på trening og å ha nektet å gjennomføre klubbens faste vektkontroller.

Ett bud
Taarabt sa til qpr.no i mai at han ønsket seg vekk fra klubben. Men, så langt har det kommet kun ett bud på spilleren fra en klubb i Midt-Østen, et bud som ble avvist av QPR.

Da QPR rykket opp fra championship i 2010/11, var Adel Taarabt en av hovedgrunnene til suksessen.
I Neil Warnocks siste bok "The Gaffer", går det fram at marokkaneren også i opprykkssesongen slet med holdningene til trening. Resultatene på banen gjorde imidlertid at vår tidligere manager holdt en beskyttende hånd over midtbanespilleren.

Treningskamp
Førstkommende torsdag spiller QPR sin første treningskamp borte mot Exeter City. En motivert Adel Taarabt er det vi trenger i beintøffe championship, men mye avhenger av respekten hos medspillerne. Sånn sett har sesongen fått en skjev start.

Spørsmålet er i hvilken grad Harry Redknapp har med Adel Taarabt i planene for kommende sesong.