Av STIAN KARLSEN

Det er sjeldent stille rundt godeste Joey Barton. Kampen mot Manchester City drar frem gamle minner om hva Barton presterte en vakker vårdag i 2012.

Heldigvis fikk ikke krumspringet hans konsekvenser for QPR som lag da de uansett reddet plassen. Les mer om det dramaet her!

Utlånt til Marseille
Det var klart at Barton ikke kunne fortsette i QPR 2012/13 og han ble utlånt til Marseille. I februar 2013 møtte Marseille topplaget Paris Saint Germain. 

Barton fikk spesialoppgave av manager Baup om å ta seg ekstra godt av den svenske stjernespilleren Zlatan Ibrahimovic og når det kommer til slike oppgaver så er Joey en hard nøtt å knekke. Han gjorde livet surt for Zlatan og det hele endte med verbal drittslenging utover i oppgjøret. 

Uklart hva som blir sagt
Zaltan ble irritert da han mente at Barton la seg "lett" i en situasjon. 
- Du spiller hardt, så hold deg på beina!
Joey responderte:
- Du burde stoppe å lage så dumme frispark!

En irritert Zlatan skal ifølge Barton ha slengt med leppa og sagt lite trivelige ting om at han er engelskmann. Det var da Barton kommenterte at nesen til Zlatan var i størrelsesorden stor.

"Jada, jeg er engelsk, men du har en enorm nese!" svarte han og gestikulerte. (se video) 


 

 

Zlatan overrasket
At Joey driver med slike ablegøyer er intet nytt, men for svensken var dette en ny opplevelse.

- Det var helt tydelig at han ble overrasket, og at han ikke var vant til å bli snakket til slik. 
La det være sagt. Jeg sa bare sannheten. Zlatan er en stor spiller med en enorm nese!

Endelig skadefri
Joey Barton har vært ute med skade en lang, lang stund denne høsten, men er nå meldt skadefri og klar til tjeneste for Harry Redknapp. 

Kanskje det er smart av Harry å hvile godeste Barton mot gamleklubben Manchester City lørdag kveld. Det kan virke som om det er litt ondt blod mellom klubb og spiller der, og det siste QPR trenger er unødvendige kort, utvisninger og nye skandaler. Fokus må være på fotball og i første rekke beholde plassen!

U R´sss