Av STIAN KARLSEN

Dette blir ikke spesielt detaljert, for det ble en altfor pinlig affære som man rett og slett ikke ønsker å bruke flere kalorier på enn strengt tatt nødvendig. 

Chris Ramsey sendte de samme elleve utpå Craven Cottage som tok poeng borte mot Hull sist helg. (se bilde) 
I etterpåklokskapens navn så kan vi trygt si at det burde han ikke gjort. 

Bakpå fra første sekund
Dette var kampen mange av oss hadde sett frem til en stund. TV-kamp, lokaloppgjør, flomlys og tusenvis av bortesupportere. Rammene rundt oppgjøret kunne neppe vært bedre, og desto mer surt er det da når det leveres sesongverste over 2 x 45 minutter. 

Det skulle ta to minutter før den første ballen lå i nota bak Green. En enkel finte på vår høyreside ble utført av Husband hos hjemmelaget. Hans innlegg fant hodet til Dembele som, på tilsynelatende enkelt vis, styrte ballen inn til 1-0 

Sjansen 
QPR skulle få en gylden mulighet til å slå tilbake på stillingen 1-0. Etter fint five-a-side spill så ble Massimo Luongo spilt fri og var alene med Fulhamkeeper Lonergan. Luongo viste hvorfor han enda ikke har scoret denne sesongen og satte ballen et godt stykke på utsiden av de tre stengene. Stor mulighet, dårlig avslutning. Det var omtrent det QPR hadde å by på i dette oppgjøret. 

2-0 etter 18 minutter
Faurlin hadde en grusom tversover på det andre baklengsmålet. Han får ta sin del av skylden, men deler den også med våre midtstoppere som opptredde nonchalant ved anledningen. Ben Pringle snappet ballen, kjørte karusell og banket ballen utagbart ned i den venstre hjørnet til Robert Green

Fulham dominerer og gjør akkurat som de vil ute på gressmatten. 

Trekkspillfirer
Drøye halvtimen spilt så kommer 3-0. Fulham får rom og tid, bruker enkle bevegelser og spiller fri en McCormack som absolutt burde vært satt offside. Samhandling på lavnivå gjorde at hele den bakre fireren så ut som et trekkspill i full utfoldelse, og McCormack kunne enkelt bredside inn 3-0. Den var ikke utagbar, men Green kan heller ikke lastes. 

På dette tidspunktet var det nok mange som byttet ut Craven Cottage med gullrekka fra Marienlyst. Fullt forståelig. 

Ramsey-grep og skader
På 0-3 måtte en presset Ramsey gjøre grep. 10 minutter før sidebytte blir Chery ofret og Jamie Mackie kommer inn. Det skulle vise seg å bli et kortvarig grep. Mackie gikk nemlig til garderoben i pausen, og ble værende der på grunn av skade. Leroy Fer kom inn for Mackie

Da manglet det bare at Charlie Austin skulle bli skadet så ville kvelden være komplett. Kvelden ble komplett. 

Austin måtte gå med det som så ut til å være en strekkskade etter timen spilt. Ramsey hadde ingen spissalternativer på benken og Daniel Tozser kom derfor inn. 

Fulham totalt overlegne
Det ble fullstendig lekestue på Craven Cottage og da McCormack satte inn sitt andre og Fulham sitt fjerde for kvelden så var det fullt fortjent. Et resignert og sirkuslignende QPR-lag måtte se at litt klabb og babb endte med ei lompe som traff tverrliggeren og at McCormack "sikret" returen over mållinjen. 

Burde vært mer
2011/12 endte det 6-0 til Fulham i tilsvarende oppgjør. Adel Taarabt tok forøvrig bussen hjem i pausen av den kampen. Det eneste spennende var om det ble like galt denne gangen. Det burde det blitt, men til tross for flere store sjanser så ble det "bare" 4-0 til slutt. 

Frustrasjon
Chris Ramsey fikk litt fred da QPR vant tre kamper på rad før landslagspausen. Etter pausen har det stort sette vært nedturer, og at Ramsey begynner å føle seg presset er halt naturlig.
Laguttaket er lite spennende og gir assosiasjoner på at lite nytt og attraktivt er i vente i tiden fremover. Furlong og Blackwood er begge sendt på utlån noen som neppe bærer bud om satsning på nytt blod i laget med det første. Hvor har det blitt av den angivelige satsningen på yngre krefter? 

Den satsningen kommer sikkert ikke etter denne kampen heller, for nå har man alt og tape. Da gjelder det å klamre seg fast til Perch, Henry og Konchesky. Skjønne det den som kan. 

Bør være bekymret
Chris Ramsey har grunn til å være forbannet etter denne flausen av et lokaloppgjør. Det betyr mye for fansen og det vet Fernandes. Ikke at Ramsey må forlate oss riktig enda, men det må vises helt andre takter og det bør skje allerede neste hjemmekamp mot Bolton. Hvis ikke begynner det å brenne...

Denne matchen fortjener rett og slett ikke en bestemannspremie og undertegnede avstår fra å kåre noen. Det måtte i så fall bli en Fulham-spiller og så langt ned akter man ikke å gå. 

Fulham-QPR 4-0 (3-0)
Mål: Dembele (2), Pringle (18), McCormack (32, 63)

QPR: Green, Perch, Onuoha, Angella, Konchesky, Faurlin, Henry, Phillips, Luongo, Chery, Austin.
Innbyttere: Smithies, Tozser, Hall, Doughty, Fer, Gladwin, Mackie.