Av ALLAN KLO/STIAN KARLSEN

Notts County ligger for øyeblikket på sisteplass i divisjonen.
Om dette skyldes dårlig trenermateriell skal være usagt. Klubben ble i 2009 kjøpt av et investeringsselskap fra midtøsten, og har etter dette hatt 12-tolv managere!

Erfaring med ustabile eiere
Når nå Derry ender opp i Notts County, har han i det minste en CV som inneholder en viss bakgrunn fra ustabilt eierskap. Vi snakker selvsagt om tiden under Ecclestone og Briatore i QPR

Derry har vært på utlån i Millwall fra QPR denne høsten og har kun spilt en kamp for oss denne høsten.

Startet i Nottingham
35-åringen startet karrieren i nettopp Notts County, der han oppholdt seg fra 1995 til 1998.
Da qpr.no snakket med Shaun Derry i mai, hadde han akkurat fullført B-kurset, og regnet med å sikre seg A-status i løpet av høsten.

Alder ingen hindring for Derry

Derry sin QPR-karriere
Shaun Derry fikk 99 kamper for QPR i løpet av sine tre og et halvt år i klubben. Det var Neil Warnock som hentet ham til klubben før opprykkssesongen 2010/11. Han ble tidlig en publikumsfavoritt med sin fightervilje og oppofrende spillestil, men ble stadig avskrevet da nye mer meritterte spillere kom til klubben.

Slo tilbake
Han slo tilbake hver eneste gang og kjempet seg tilbake inn i førsteoppstillingen. Derry var en av dem som var oppriktig glad i QPR og ga alt for klubben. Det står det stor respekt av, i en periode hvor akkurat følelser og innsats var mangelvare hos mange av spillerne i klubben

Vi har mye å takke Shaun Derry for og ønsker ham all hell og lykke i sin nye klubb Notts County.
Hans første kamp som manager blir førstkommende lørdag da de møter Hartlepool United på bortebane i FA-cupen.

Med kamper for både QPR og Millwall inneværende sesong, må Derry imidlertid vente til neste sesong før han tar på seg Notts County-drakt.

 

PS: Et interessant poeng med Notts County, er at de siste fire managerne i klubben alle har en fortid i QPR.
Martin Allen (april 2011-februar 2012), Keith Curle (februar 2012-februar 2013), Chris Kiwomya (februar 2013-oktober 2013) og Steve Hodge (nåværende caretaker manager).
Neil Warnock var for øvrig manager i klubben fra 1989 til 1993.