Mandag
Joey Barton er nærmest desperat etter å komme seg til Marseille, og han deler flittig sine tanker med alle oss andre. QPR er på sin side også ganske desperate etter å bli kvitt Barton og er villig til å la ham gå gratis, selv om han fremdeles har tre år igjen av sin kontrakt med klubben.

Tirsdag
Midtopper Rolando fra Porto linkes til QPR.

3 runde i ligacupen spilles. Walsall er ingen målestokk for QPR på Loftus Road. 3-0 blir resultatet og følelsen av full kontroll er skremmende fremtredende. Er det muligheter for å kunne gå langt i en cup denne sesongen mon tro?

QPR er nær ved å signere Julio Cesar. Keeperen har en imponerende CV og er fremdeles kun 32 år gammel.

Onsdag
Cesar blir offisielt bekreftet som QPR-spiller.Dette er en verdensklassekeeper!

Stephane Mbia sier at en overgang fra Marseille til QPR nesten er fullført. Den overgangen innebærer også at Barton får viljen sin og kan gå motsatt vei.

I tillegg til dette begynner det å gå rykter om Esteban Granero fra Real Madrid. Nå velges det transfermål fra absolutt øverste hylle. Midtbanespilleren fra Real Madrid har vært linket til haugevis av toppklubber tidligere, deribant Liverpool.

Torsdag
Neste hinder på veien i ligacupen blir Reading. En helt grei trekning ettersom vi kom først opp av hatten og dermed har hjemmebanefordel.

Sam Magri, en unggutt på 18, signerer en toårsavtale med QPR. Kommer fra Portsmouth og er forsvarsspiller. Et kjøp for fremtiden og blir neppe å se mye i Premier League denne sesongen.

Granero signerer en fireårsavtale med QPR! Utrolig at QPR klarer å tiltrekke seg spillere av denne kvaliteten.

West Ham-manager gir sin støtte til Robert Green
-    Synd jeg ikke klarte og overtale Robert til å bli hos oss i sommer. Han bør kunne kjempe for plassen sin i QPR. Cesar kommer til å bruke tid for og tilvende seg engelsk fotball. Jeg tror ikke han blir noen umiddelbar hit, men at de likevel vil spille ham på grunn av det store navnet han har. Robert har bevist i årevis at han er en topp Premiership-keeper og bør få sjansen dersom Cesar ikke lykkes fullt ut.

Fredag
Deadline-day ble en langt roligere affære enn de foregående avslutningene på vinduene. Ingen store overraskelser. Mbia inn og Barton ut var helt som forventet selv om man drøyde i det lengste med å offisielt bekrefte dette (kl23:50). I tillegg fant Patrick Agyemang og Jay Bothroyd seg nye arbeidsgivere i henholdsvis Stevenage og Sheffield Wednesday.

Mark Hughes er fornøyd med vinduet og det generelle ryktet QPR er i ferd med å få.
-     Vi er i ferd med å gjøre inntrykk på spillere der ute. Signeringene vi nå har gjort er på grunn av vi er en spennende merkevare og ønsker å gjøre noe annerledes. For 3-4 måneder siden ville de budene vi nå har fått akseptert vært underholdning for andre klubber, men vi er nå i ferd med å bli tatt seriøst av andre klubber og spillere.

Lørdag
Matchdag. 1-3 borte mot Manchester City er vel omtrent som forventet. City styrte matchen det meste av tiden, men vi gjorde en annen omgang det står respekt av. Ett poeng på tre kamper er under pari, men med landslagspause nå så bør dette mannskapet begynne å plukke trepoengere allerede i september måned.

Granero fikk sin debut uten å briljere, men vi kunne alle se at denne mannen blir sentral for QPR utover sesongen. Når også Alejandro Faurlin gjorde comebacket sitt på øverste nivå etter skade så kan fremtiden virkelig se lys ut på midtbanen vår.

Søndag

Er det verdt å nevne hva vi syntes om TV2-panelet sin dekning/uttalelser om QPR fra denne helgen?
Nei,det holder vi oss for gode til og henviser heller til å ta en titt i forumet vårt for fyldig dekning:)

Vi nyter dette i hvert eneste åndedrag, selv om de fleste av oss syntes innkjøpspolitikken er på grensen til hva man kan tolerere. Vi sier likevel ikke nei, og er misfornøyd, til spillere som har CL-triumfer, ligatitler og cuptriumfer for storklubber på CV'n. Så jålete har vi enda ikke blitt...

Ha en fortreffelig ny uke alle sammen!
Uken amputeres selvsagt kraftig da det dreier seg om landslagskamper i tiden fremover. De kan ikke bli ferdig fort nok føles det som.

U R'sss