Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til QPR Norway

Supporter'n

bn

Supporter’n

Bjørn Nærum fra Mandal var en av svært få nordmenn på tribunen da Gordon Jago's menn gjorde comeback i engelsk toppfotball en varm augustdag i 1973.
staal_front

Supporter’n

Sandra Staal har rukket å se seks oppgjør med QPR siden første tur i april 2005. Det ligger i blodet.
th_front

Supporter’n

Trygve Hellestø fra Sola valgte riktig tidspunkt når han reiste til Loftus Road for første gang. To hjemmekamper høsten 2004 ga nemlig full uttelling, både poeng- og underholdningsmessig.
supporteren_ohl

Supporter’n

Ole-Herman Larsen så sin første kamp med QPR på Upton Park. Den foreløpig siste så han lørdag, da vi feide Middlesbrough av banen.
front

Supporter'n

Paul Benco fra Skedsmokorset fremhever en UEFA-cupkamp i 1977 som høydepunktet i supporterlivet med QPR. Tur til Loftus Road ble det imidlertid ikke før i 2011.
tw_front

Supporter'n

Tom Weisz fra Askim har fulgt QPR siden 1974, men på Loftus Road har han kun vært én gang. Debuten kom så sent som i vår.
erling_seglem_front

Supporter’n

Erling Seglem er en av mange som allerede har booket plass til serieåpningen på et sommervarmt Loftus Road. Vestlendingens første møte med engelsk fotball ble imidlertid av det hustrige slaget.
sbg

Supporter’n

Bjørn Graneng fra Alta har lang reisevei til Loftus Road. Likevel har han tatt turen til W12 tre ganger denne sesongen, og sågar fått med seg en seier.
fans_2_rs

Supporter’n

Rune Semundseth var mannen som stiftet qpr.no, en gang tidlig i forrige tiår. Han har ikke sett QPR ringside siden opprykksfesten i mai 2011. Kanskje like greit?
fans_karlsen

Supporter'n

0-3 for Oxford i ligacupfinalen i 1986 ble utslagsgivende for Stian Karlsen. Det måtte bli QPR. 35-åringen fra Porsgrunn er påtroppende redaktør for qpr.no.

Kalender

Feb.
24
Mars
02
Mars
06