Av STIAN KARLSEN

Det har ikke vært av de mest aktive vinduene til QPR. Nå er det slutt på Harry Redknapp sin "wheeling & dealing" og det skal vi nok bare prise oss lykkelig for. 

Her er hva som har skjedd i dette vinduet totalt:

Spillere inn: Conor Washington (Peterborough £ 2,5 mill.), Matt Ingram (Wycombe), Nasser El Khayati (Burton Albion £350 000)

Spillere ut: Charlie Austin (Southampton £4 mill.), Michael Harriman (Wycombe), Aaron Lennox (Aberdeen), Ben Gladwin (lån Bristol City), Sandro (lån West Bromwich Albion), Michael Doughty (Swindon lån), Jay Emmanuel-Thomas (lån MK Dons), Leroy Fer (lån Swansea)

Rykter:
10:00 - Det meldes fra Sky Sports at Saido Berahino ikke kommer til å forlate WBA i dag, og at Tottenham-vingen Alex Pritchard er på medisinsk sjekk for et lån ut sesongen. Det betyr nok at interessen for Matt Phillips har kjølnet noe. 

11:30 - Nasser El Khayati blir sannsynligvis QPR-spiller i løpet av dagen. Kun medisinsk sjekk gjenstår før det er et faktum

12:00 - Daily Mirror melder om interesse for vår tredje/fjerde-keeper Joe Lumley. Swindon, Colchester og Oldham skal være klubbene som kunne tenke seg å signere 20-åringen. 

12:45 - Vanligvis pålitelige West London Sport melder at championshipkollega MK Dons skal være interessert i å hente Jay Emmanuel-Thomas på lån ut sesongen før vinduet stenger. JET har vært ute i kulden helt siden Hasselbaink kom til QPR. 

13:20 - Hva skjer med Robert Green i dag? Han er linket til Crystal Palace og Bordeaux. La oss krysse fingrene for at dette ordner seg. Ikke fordi Green er dårlig for QPR, men han er en meget dyr mann for klubben med den klausulen han har i sin kontrakt. (5 spilte kamper til utløser automatisk ett års kontraktsforlengelse) 

17:00 - El Khayati er fremdeles ikke bekreftet QPR-spiller. Den medisinske testen skal ha blitt utført ved lunsjtider. 

17:15 - Forsvarsspiller Cole Kpekawa har blitt kalt tilbake fra sitt utlån til Leyton Orient. Han har vært i Orient siden november og leieavtalen varte opprinnelig frem til 1 mars. 

17:30 - Robert Green sin tidligere klubb, West Ham, skal være interessert iå sikre seg hans underskrift igjen. Green kom til QPR fra West Ham i 2012

18:10 - Nasser El Khayati er offisielt bekreftet QPR-spiller. Både QPR og Burton har bekreftet overgangen. 

20:30 - Leroy Fer til Swansea på lån. Skal være seriøse saker. Ut sesongen er avtalen det forhandles om. 

22:10 - Vi venter på fire svar. To sannsynlige, en medium og en lite sannsynlig. 

22:30 - JET er IKKE bekreftet til MK Dons. Beklager hvis noen fikk den "nyheten". Kilden var en falsk MK Dons profil på Twitter

23:00 - Leroy Fer bekreftet på lån til Swansea ut sesongen!

23:20 - Da var JET bekreftet til MK Dons. Denne gangen offisielt fra QPR. 

Skal jaggu sei at Onkel Tony har fått slanket lønnsutgiftene denne måneden. Bare positivt vil nok mange si!

Robert Green og Matt Phillips er fremdeles QPR-spillere. Både klubb, fans og Green selv ville antagelig at en overgang skulle skje denne dagen, men den gang ei. 
Matt Phillips har vært av QPR sine mest stabile spillere denne sesongen, og det finnes liten grunn til å være veldig misfornøyd med at fortsetter i QPR. Dersom budene ikke var gode nok så har vi tid til å vente frem til sommervinduet før Phillips igjen er et hett overgangsobjekt. 

U R´sss