Av EVEN LUBECK/STIAN KARLSEN

Bekreftede overganger: 
Inn: Ryan Manning (Galway United), Mauro Zarate (West Ham, lån)

Ut: Jordon Mutch (Crystal Palace £4,75 mill) 

Her får du rykende ferske rykter, bekreftede overganger og annet QPR-relatert stoff samlet på et sted frem til overgangsvinduet stenger 2 februar.

På Deadline Day vil det også bli en liveside hvor det vil komme bekreftede overganger og rykter. Leserene kan stille spørsmål til undertegnede(Even), så skal jeg prøve å svare etter beste evne!

Lurer du på noe eller ønsker du å komme med noen "ønsker" til nye spillere? Legg ved en kommentar i kommentarfeltet da vel!

Ryktebørsen: 
Inn: Mohamed Salah (Chelsea), Kolbeinn Sightorsson (Ajax), Jermaine Defoe (Toronto F.C)Andros Townsend (Tottenham), Jordan Rhodes (Blackburn), Paul-Jose M´Poku (Standard Liege), Dani Osvaldo (Inter/Southampton), Rudy Gestede (Blackburn), Alexandre Pato (Corinthians), Bakary Sako (Wolverhampton)

Ut: Adel Taarabt (Inter Milan, Al Ahli), Matt Phillips (Wigan), Charlie Austin (Tottenham/Liverpool), Michael Harriman (Lån, Luton). Leroy Fer (Napoli), Jordon Mutch (Crystal Palace) ,  Junior Hoilett (Borussia Munchegladbach)

Fredag 30 januar

  • Junior Hoilett er ikke med i troppen mot Stoke. Årsaken skal være at han, langt på vei, går mot en overgang til tysk fotball og Borrusia Munchegladbach
     
  • Harry Redknapp har i dag bekreftet at det er interesse for Wolverhampton-vingen Bakary Sako. Prislappen skal ligge på rundt £3 mill. og samtaler mellom klubbene skal være i gang. 


Torsdag 29 januar

Onsdag 28 januar

  • Det er stille rundt Redknapp og QPR om dagen, veldig stille. Jordon Mutch til Crystal Palace ser ut som en sannsynlig overgang i skrivende stund. En overgangssum på £4,75 mill. med muligheter og betingelser for ytterligere en million. 

Tirsdag 27 januar

  • Crystal Palace har fremdeles god lyst på Jordon Mutch, men nå rapporteres det at spissen Frazier Campbell må gå motsatt vei for at en overgang skal være aktuelt. 
  • Ny nordmann i QPR? Den tidligere Strømsgodset og Manchester City-spilleren Abdisalam Ibrahim er linket på lån fra Olympiakos. Midtbanespilleren er utilpass i Hellas og skal være på blokka til Harry Redknapp. Ibrahim står med landskamper fra U15 og alle nivåer oppover for Norge. 2 kamper har det blitt for A-landslaget foreløbig
  • QPR har avslått en tilnærming fra Derby angående Junior Hoilett og Matt Phillips på lån, men er villig til å høre på tilbud som innebærer en permanent overgang. 

Mandag 26.januar

  • Dimitar Berbatov er visstnok mannen Harry skal gjenforenes med nå. Spissen på 33 år, med en fortid i både Man.United og Tottenham, spiller til daglig i Monaco. Prisen ligger på ca £1 mill. , mens den største utfordringen skal være å matche kravet til ukelønn som er i området rundt £70000. Den aldrende bulgareren har ikke glemt hvor målet står og har hittil i sesongen seks nettkjenninger for Monaco

Torsdag 22.januar

  • Den brasilanske spissen Alexandre Pato skal være et hett navn på blokka til Redknapp. 25-åringen, med en fortid i Milan, spiller til daglig i Sao Paolo på utlån fra Corinthians i hjemlandet. Det er imidlertid behov for frigjøring av lønnsmidler for at en slik overgang skal være mulig, og en mulig løsning er å sende Adel Taarabt til Dubai og Al Ahli. 
     
  • Manager i Inter Milan, Roberto Mancini, kjøler ned ryktene rundt Dani OsvaldoOsvaldo er meldt langt "ute i kulden" hos Mancini, men manageren kunne fortelle at Osvaldo var på treningsfeltet til Inter på onsdag. Se saken her!

Onsdag 21 januar

  • Er Dani Osvaldo mannen som kommer inn? Ryktene er i alle fall på banen. Huskes best for oss anglofile som en bråkebøtte i Southampton som ikke klarte å tilpasse seg engelsk fotball. Er for tiden på utlån fra Southampton til Inter. 
  • Flere rykter ut enn inn om dagen. Leroy Fer skal være ønsket hos eks.Liverpool-sjef Rafa Benites i Napoli, mens Crystal Palace og Alan Pardew snuser på, det som ligner en flopp, Jordon Mutch. Begge deler er relativt løse rykter foreløbig, og det kommer vi sikker til å se mange av de neste dagene.
  • Som dere ser har det stort sett vært svært rolig rundt QPR den siste tiden. Få rykter inn, få rykter ut.

Torsdag 15 januar

  • Harry Redknapp jakter en ving som kan levere varene. Det er ingen hemmelighet at både Junior Hoilett og Matt Phillips har skuffet stort i QPR-trøya, så da er alternativene veldig få. Spilleren som nå nevnes er Paul-Jose M´Poku og spiller til daglig i Standard Liege. Han er opprinnelig fra Kongo, men har spilt for Belgia på ulike U-landslag. Gutten er 22 år og har en fortid i London fra tidligere, nærmere bestemt i Tottenham. Tottenham har han ikke spilt obligatoriske kamper for, men han var utlånt til Leyton Orient sesongen 2010/11 og fikk 26 kamper for klubben før han returnerte til Belgia sesongen etter. 
     
  • Siste nytt er at Matt Phillips og Shaun Maloney IKKE bytter klubber, slik det ble diskutert tidligere denne uka. Westlondonsport(ekstern lenke) skriver også at Hoilett kan bli solgt av QPR om noen tilbyr rundt 7 millioner pund.



Onsdag 14 januar

  • QPR-aktuelle Jermain Defoe er i samtaler med Sunderland om en retur til Premier League, i følge BBC(ekstern lenke). Det ryktes også om at Jozy Altidore går andre veien og returnerer til ligaen han en gang herjet i, før han dro til Eredevise og nå Premier League. Den kraftige og tettbygde angriperen fra USA har slitt med å finne seg til rette i England og står kun med én fattig scoring på 42 kamper for "The Black Cats".   
     
  • Josh Laurent har forlatt QPR sitt akademi til fordel for ungdomsavdelingen til Brentford. Klubben har signert unggutten i første omgang i 18 måneder. Artikkelen kan du lese på QPR.co.uk.

Tirsdag 13.januar

  • At Redknapp er på utkikk etter en venstreback overrasker nok ikke mange. Benoit Assou-Ekotto, Armand Traore, Jose Bosingwa(dog høyreback) og Fabio har ikke imponert oss nevneverdig i den hvite og blå trøya. Alvaro Pereira nevnes som et alternativ, men han eies av Inter (for tiden på utlån til Sao Paulo) og er kun aktuell på lånebasis for QPR. Det finnes flere klubber som er interesserte i mannen fra Uruguay som spilte VM i Brasil i 2014, hvor han gjorde en god figur. Sunderland nevnes som en annen interessert klubb, hele artikkelen fra HITC(here is the city) kan du lese her!

Mandag 12.januar:

  • Etter tapet mot Burnley har det vært stille rundt QPR. Harry valgte å starte med Adel, er det et tegn på at han vil ta marokkaneren inn i varmen igjen, eller la han få spille slik at flere lag blir interesserte?

Fredag 9. januar:


Torsdag 8. januar: 

  • Irske Ryan Manning er klar for QPR. Han er en 18 år gammel offensiv midtbanespiller som har spilt i hjemlandet for Galway United. 
  • Manning skal ha vært jaktet av flere Premier League-klubber og Harry Redknapp er "delighted" etter å ha signert ham. Manning har 3 kamper for Irland U19 og virker som en lovende spiller med mange offensive kvaliteter. Hele artikkelen kan du lese her!
  • Brasilianske Sandro forventes å være tilbake på trening om noen få uker. Midtbanespilleren har vært skadet i 6 uker og måtte gå av med skade i 1-0 tapet mot Newcastle i november. Han forteller selv at han føler seg mye bedre og håper at han kan returnere til trening om få uker. Trenger QPR enda en midtbanespiller om Sandro blir frisk?

Tirsdag 6. januar:

  • Mauro Zarate forlater West Ham til fordel for QPR. Argentineren blir lånt ut resten av sesongen, resten av artikkelen kan kan leses her.