Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til QPR Norway

Kampreferat

E9lU8kPXMAEL2Pq

Sikret 3.runde plass!

Vi fikk revansje fra sist gang vi møtte Oxford i ligacupen. Den gangen, i 1986, tapte vi finalen 3-0. Kveldens kamp var nok ikke like prestisjefylt, men likevel. 2-0 tar vi med oss på veien til runde tre! 
E9UVYcuXoAcUzqa

Fortsatt ubeseiret!

Det så mørkt ut etter 0-2 med 27 minutter spilt, og begredelig banespill. To tidlige bytter og pause gjorde QPR godt. Andre omgang var vi virkelig til å kjenne igjen, og når Austin satte inn 2-2 på overtid var det vel fortjent!  
E9Gbu95XsAsuUkk

Uforglemmelig aften!

Du verden for en fotballkamp man ble vitne til på Riverside. Etter en halvtam førsteomgang tok det skikkelig fyr. QPR vinner 3-2 etter å ha spilt med én mann mindre i 40 minutter! 
11 FT

Back on track!

En dønn solid forestilling endte med 3-0 på bortebane mot serieleder Hull. Deilig på alle mulige måter! 
11 pena

Straffedrama!

Det endte godt, selv om veien til neste runde var langt fra overbevisende mot nivå 4-laget Leyton Orient. 
7 FT

Ingen drømmestart!

Millwall hjemme i serieåpningen ble langt tøffere enn man hadde håpet. Bortelaget hadde gjort leksene sine og stakk av med et velfortjent poeng. Rob Dickie sin fantastiske scoring fra 25 meter reddet litt av æren. 
08 FT

Perfekt avslutning!

Austin, Johansen og Adomah scoret i en strålende sesongavslutning for QPR. 3-1 ble dagens resultat, og 9.plass i championship er fasit for sesongen. Mye positivt for øyeblikket...
01 FT

Borte best!

Når Charlie Austin er sulten og Osman Kakay får sin første championshipscoring, da vinner QPR 2-0 i Stoke. Vel fortjent! 
24 FT

Hardt straffet for feil!

En keepertabbe, brent straffespark og en forsvarsfeil. Da vinner man ikke championshipkamper, og spesielt ikke mot topplaget. 

Kalender

Des.
05
Des.
18