Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til QPR Norway

Supporterturneringa

qpr_norway

Supportercupen 2012

2. juni sparkes forsommerens vakreste eventyr i gang på Snarøya utenfor Oslo. QPR har fått med to lag i år også, og trenger derfor minst 25 spillere.
sc10

Supportercupen 2010

To seire, to tap, og hjem allerede etter åttendelsfinalen. Det ble fasit for QPR-supporternes førstelag under årets Supportercup. Trøsten får være at det var årets mestre, Arsenal, som slo oss ut.
sc09

Supportercupen 2009: Vi fikk vårt tredje bronselag!

Etter å ha kommet til åttendelsfinale som siste lag med et halmstrås margin, gikk QPRs førstelag også denne gangen helt til bronsefinalen. Tredjeplassen ble sikret på bekostning av et seierssikert Celtic, og dermed fikk våre gutter oppfylt drømmen om...
sc08

Supportercupen 2008

Det ble ingen gjentakelse av bronselagets bragder for QPR-guttene under årets supporterturnering på Voldsløkka. Vårt førstelag kunne riktignok skryte av å ha gått gjennom gruppespillet ubeseiret, men det var ikke nok til å avansere til cupspillet.
sc07

Supportercupen 2007 - Det nye bronselaget

Dette er vårt nye bronselag. 15 år etter at QPR vant supporterturneringen på Voldsløkka i Oslo, fikk vi igjen med oss en pokal. Det skjedde etter av vi på en overbevisende måte hadde slått Liverpool på straffespark i bronsefinalen.
sc06

Supportercupen 2006

Selv med coach og manager Kåre Svang ute av bildet klarte QPRs supporterlag å kapre mange poeng i supportercupen i går, lørdag 3. juni. I flott vær hadde QPR medvind i (fysisk) motvind. Dommeren syntes nemlig ikke vi hadde tid til å velge banehalvdel...
sc05

Supportercupen 2005 - Vårens kaldeste eventyr

Supportercupen i Oslo blir gjerne omtalt som vårens vakreste fotballeventyr. Lørdag 28. mai 2005 var det imidlertid så vått og surt og kaldt at cupen dette året må døpes om til vårens kaldeste og våteste eventyr.
sc04

Supporterturneringa 2004

Supportercupen 2004 samlet 42 lag. Superhoops stilte med to lag - hvorav førstelaget vant sin gruppe etter tre strake seire.

Kalender

Des.
09
Des.
13